Muziek les bij LevendeMuziek

Met passie en gedrevenheid 
geef ik les. Samen puzzelen en studeren op stukken, muzikale mysteries ontrafelen 
en steeds weer dat antwoord vinden op 
de vraag die je had. 

Jouw muziek laten klinken, genieten van alles wat ontstaat. Jij bepaald het tempo en de stijl, ik geef je de handvaten en kennis om verder te komen.

Mijn doel is dat je me straks niet meer nodig hebt.

Omdat jij alles kunt spelen wat je wil.
Ongeacht de stijl of moeilijkheid. 

Ik ga samen met jou de basis vormen voor al je muzikale stappen op deze weg en ondertussen genieten we van de mooie muziek.

Accordeon

De accordeon is een compact instrument waarop je elke muziekstijl kunt spelen, van klassiek tot pop, filmmuziek en volksmuziek. De vrolijke en frisse klanken van de accordeon zijn direct herkenbaar.

Tijdens de lessen zal je stapsgewijs leren om de accordeon nog beter te leren beheersen.  Ook als je geen noten kunt lezen, is het geen probleem om accordeon te leren. Voor jong en oud, beginners of gevorderden, het lesprogramma is helemaal af te stemmen en in te vullen naar jouw wensen.

Piano

Piano statig en groots maar ook heel gevoelig en klein te spelen. een instrument dat thuis is in alle genres van Bach tot U2 en epische filmmuziek tot minimalmusic. 

Tijdens de lessen bouw je aan een ultieme basis om straks jouw eigen genre te kunnen spelen. Noten lezen is geen pre dat leer je al spelenderwijs tijdens de lessen. 

Pianolessen voor beginners en intermediate spelers van alle leeftijden. 

Zang

Is zingen jouw passie of misschien nog een stille wens?
Wil je graag nog beter leren zingen en ontdekken wat je allemaal met je stem kunt? Onderzoeken wat jouw geluid is en eindelijk zonder schorre stem om heesheid dat lekker liedje zingen.  
Het belangrijkste is dat  je plezier hebt in het zingen en dat je leert je stem te ontwikkelen en te begrijpen om nog beter en makkelijker te kunnen zingen. Zingen zonder belemmering en je eigen geluid omarmen om echt vrij je stem te gebruiken. 

Auditie Training

Coachingstrajecten 
voor audities aan musicals, TVShows en toelatingen. Je wordt gecoacht op je stem/instrument, op je uitvoering, houding, voorkomen en tevens krijg je wat gesprekstechniek om zo goed mogelijk in de spotlight te mogen staan. 

Zowel doorlopend te plannen zodat je al je performance stukken tot in de puntjes beheerst, als ook in korte serie voor net dat ene moment.