Muziek als jouw taal

Klik hier om de ondertitel te bewerken


Stel je voor; je ligt lekker ontspannen op een matrasje onder een deken en je hoeft even helemaal niets.

Het komende uur is voor jou. Terwijl je zo ligt, laat je je meevoeren op de resonantie van de meest bijzondere klanken. Sommige instrumenten herken je, andere niet, langzaam verdwijnen je gedachten naar de achtergrond en geef je je over aan het moment....en dan?  kan de reis beginnen. 


Deze klankreizen, staan voor een reis naar jezelf, naar jouw innerlijk. Je zal kennismaken met je intuitie, met je eigen karakter, je energie en je innerlijk licht.  


De trillingen brengen jouw levensenergie in beweging en nodigen je uit tot een wezenlijk contact met jezelf. Je kunt ervan uit gaan dat je datgene zult ontvangen waar je voor open staat en/of dat wat nodig is voor jou in dit moment. De ervaring die volgt is uniek. De klanken kunnen diep en helend inwerken op je hart, lichaam en geest.     


Wij bespelen verschillende instrumenten naast de klankschalen, zoals gongs, chimes, ocean drum, watersnaar, fluiten, sansula's, etc.


We bieden zowel klankreizen aan als klankmeditaties,

het verschil is dat bij de klankreis ook gebruik gemaakt wordt van sensorische integratie. Er wordt gewerkt met aromatherapie olien, gekleurd licht en omgevingsgeluiden. 

Titel

Duur

Prijs

Klankreis 

60 minuten

85 euro incl. Btw.

klankmeditatie

60 minuten

70 euro incl. Btw