Muziek als jouw taal

Klik hier om de ondertitel te bewerken

Informatie omtrent de lessen

Lesvorm
Het is mogelijk om wekelijks les te nemen of om de 14 dagen ( privé / duo / groepsles ). In onderling overleg wordt er een dag en tijdstip afgesproken.


Leskaarten

Leskaarten 10+1 van LevendeMuziek zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Een leskaart wordt aangeschaft voor een bepaalde lesduur, 30/45/60 min, deze kan niet verminderd worden gedurende de loop van de kaart, wel vermeerderd (bijv. van 30 naar 45 minuten). In dit geval zal voor de resterende lessen een meerprijs factuur worden opgemaakt. 

De leskaarten zijn 1jaar geldig waarbij de factuurdatum als uitgangspunt wordt gerekend. Er is geen restitutie mogelijk op de leskaarten en indien er aan het eind van het jaar nog lessen openstaan komen deze te vervallen. 


Lokatie
De muzieklessen worden gegeven in de muziekpraktijk of bij de leerling thuis. Bij les aan huis wordt een standaard reis&tijd vergoeding van €7,50 + €0,24 p/km gerekend. De kortste route wordt berekend via GoogleMaps en altijd als retour. Het tarief is per bezoek lokatie ook in het geval van meerdere leerlingen.


Lesmateriaal
Lesmateriaal en leermiddelen (m.u.v. kopijen) zijn niet inbegrepen. De docent zal u informeren wanneer en lesmateriaal als methoden dienen te worden aangeschaft. De huur van instrumenten is evt. wel mogelijk, voor meer informatie kunt u contact op nemen.

Vakantieregeling
Tijdens officiele feestdagen is er geen les, tijdens de basisschool vakanties gaan de lessen in overleg door.


Verhindering
Als u verhinderd bent om op de afgesproken tijd op de muziekles te komen, stel ons daar zo snel mogelijk van op de hoogte. U kunt uw verhindering per telefoon, sms bericht e.d. of per email doorgeven. U ontvangt altijd een bevestiging van de afmelding. Voor een door jou te laat of niet afgezegde les wordt in rekening gebracht* wanneer het niet lukt om die week een andere les in te plannen. Als wij door onvoorziene omstandigheden zelf geen les kunnen verzorgen zullen wij in onderling overleg een nieuw tijdstip afspreken.

* minimaal de dag ervoor


Enkele veel gestelde vragen:Toch nog een vraag? 
Stel em gerust:

Bedankt voor je vraag, wij proberen je zo snel mogelijk een antwoord te sturen.
Er heeft zich een fout voorgedaan.
Klik hier om het nogmaals te proberen.